PROSIMO VAS, DA TUDI NAROČILA Z LASTNIM PREVZEMOM PLAČATE S KARTICO ALI PREKO PAYPAL-a, DA PREVZEM BLAGA, GLEDE NA PRIPOROČILA NIJZ, TEČE BREZ STIKA.

naboji robni vžig 

OBSTAJA SAMO ENO STRELIVO, KI ŠTEJE - RWS. V skladu z motom RWS »Strelivo šteje« vlagamo vse svoje strokovno znanje, izkušnje in strast v razvoj in proizvodnjo neprekosljivega streliva brezkompromisne kakovosti. Naše različne linije, ki so natančno prilagojene najširšemu naboru zahtev, zagotavljajo smernice pri izbiri pravih RWS nabojev z robnim vžigom – bodisi za streljanje v množičnih športih bodisi za lovske namene, treninge ali mednarodne tekme.

Podkategorije

  • naboji FIELD linija

    FIELD LINE - JAGERSKA LINIJA - LOV Z NABOJI RIMFIRE

    Čeprav veljajo strogi zakoni za lov z naboji z robnim vžigom, lovci ostajajo popolnoma seznanjeni s kakovostjo in zmogljivostjo našega posebnega streliva ter jo zelo cenijo. Imamo ravno pravšnje naboje za tihe strele pri lovu, lovu na plenilce na slepo ali celo za zatiranje škodljivcev. Naše tekmovalne izkušnje in strokovno znanje pri izdelavi se popolnoma odražajo v naših nabojih Field Line – in uspešnih rezultatih vaših lovov. Lovci se vznemirijo, ko razmišljajo o lovu z naboji z robnim vžigom.

    Več na rimfire-cartridges/field-line

  • naboji SPORT linija

    ŠPORTNA LINIJA - NABOJ ZA ZAČETNIKE

    Trdni vadbeni naboji za cenovno ozaveščene strelce, ki želijo ohraniti proračun streliva s popolnoma uravnoteženo ceno in zmogljivostjo – zlasti pri visoko intenzivnem streljanju z visoko hitrostjo streljanja.

    več na rimfire-cartridges/sport-line

  • naboji PROFESIONAL linija

    PROFESIONALNA LINIJA -ODLIČNA NATANČNOST ZA TEKMOVANJA IN TRENINGE

    Visokozmogljivi naboji za puške in pištole. Zanesljivo in natančno v vseh situacijah. Posebna sestava vrhunskih komponent za popolno ravnovesje – od naboja in izbranega smodnika do visoko natančne polnitve.

    Če vašega izbranega modela, ali izbranega kalibra ni na zalogi, nas kontaktirajte e-naslov, izdelek naročimo z dobavnim rokom cca. 14 dni.

    Več na rimfire-cartridges/professional-line

  • naboji PREMIUM linija

    PREMIUM LINIJA - NAJVIŠJA KAKOVOST IN NATANČNOST ZA VRHUNSKE DOSEŽKE
    Naboji, ki jim zaupa svetovna elita! Zasnovan za izpolnjevanje najvišjih zahtev. Popolnoma brezkompromisna kakovost in zanesljivost zahvaljujoč skrbno izbranim lastnostim materiala, finim proizvodnim tolerancam in profesionalnim testom natančnosti – za natančne zadetke z izjemno tesnimi in doslednimi skupinami strelov.

    Če vašega izbranega modela, ali izbranega kalibra ni na zalogi, nas kontaktirajte e-naslov, izdelek naročimo z dobavnim rokom cca. 20 dni.

    Več na rimfire-cartridges/premium-line

  • naboji robni vž. In flobert