PROSIMO VAS, DA TUDI NAROČILA Z LASTNIM PREVZEMOM PLAČATE S KARTICO ALI PREKO PAYPAL-a, DA PREVZEM BLAGA, GLEDE NA PRIPOROČILA NIJZ, TEČE BREZ STIKA.

SPLOŠNI POGOJI WEB POSLOVANJA rev02

Spletna trgovina www.piromarket.com ponuja širok izbor ognjemetnih izdelkov na spletu. 
Lastnik spletne trgovine www.piromarket.com je družba Hamex d.o.o., Stara Vrhnika 161, 1360 Vrhnika, davčna številka: SI27817296, Matična številka: 5414911, Vložna številka: 1/8813/00, Okrajno sodišče v Ljubljani, osnovni kapital podjetja: 57.785,18€. IBAN SI56 0310 6100 7472 264, swift SKBASI2X. Izjavljamo, da smo davčni zavezanci in da smo zavezani plačevanju davka na dodano vrednost. Dovoljenje za promet: MNZ 216-161/2010-13 (134-10).

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov in vsakokratnim popravkom zakona. V kolikor iz spodaj opisanih pogojev pravice potrošnika niso razumljive, vidne ali celo v nasprotju z Zakonom o varstvu potrošnikov, veljajo določila v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, upoštevajoč tudi morebitne spremembe zakona.

1. POGOJI UPORABE

Pred uporabo strani morate pazljivo prebrati pričujoče Pogoje. Z uporabo te spletne strani izrazite svoje strinjanje s pričujočimi Pogoji. Če se s Pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletnih strani www.piromarket.com. 
Vse kar boste videli ali prebrali na teh straneh je lastnina Hamex d.o.o. ali pa ima Hamex d.o.o. dovoljenje za uporabo. Uporaba teh materialov z vaše strani ali s strani od vas pooblaščene osebe je prepovedana, če ni izrecno dovoljena s temi Pogoji. Vsaka nepooblaščena uporaba slik lahko predstavlja kršitev zakonodaje. 
Hamex d.o.o. se v razumnem obsegu trudi, da bi ta stran vključevala samo točne in ažurirane informacije. Vendar pa Hamex d.o.o. ne daje nobene garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali drugačne odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini te strani.
To stran uporabljajte ali po njej brskajte na vaš lastni riziko. Niti Hamex d.o.o., niti katerakoli druga oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, izdelavi ali posredovanju te strani, ne more biti odgovorna za povračilo kakršnekoli neposredne, posredne, naključne ali posledične škode oziroma plačilo globe zaradi vašega obiska te strani ali njene uporabe.
Ne da bi kakorkoli omejevalo zgoraj navedeno, bo veljalo, da vam je vse, kar se nahaja na tej strani, posredovano "takšno, kot je" brez kakršnekoli izrecne ali zakonsko predpisane garancije, kar velja tudi za garancije za tržljivost blaga, njegovo ustreznost za določen namen ali nekršenje pravic drugih. Hamex d.o.o. ne prevzema tudi nobene odgovornosti in ne more biti odškodninsko odgovorna za kakršnekoli poškodbe vaše računalniške opreme ali druge lastnine ter viruse, ki bi lahko prizadeli vašo opremo, zaradi vašega obiska strani, njene uporabe ali brskanja po njej, ali vašega prenosa kakršnihkoli materialov, podatkov, tekstov, slik in video ali avdio gradiv iz te strani.
Hamex d.o.o. ni preveril vseh strani, ki so povezane s to spletno stranjo in zato ni odgovorna za vsebino katerekoli zunanje ali druge strani, ki je na kakršen koli način povezana s to spletno stranjo. Pri vseh vaših povezavah z drugimi spletnimi stranmi ali mesti nosite sami celotno tveganje.
Hamex d.o.o. ima pravico, da kadarkoli spremeni pričujoče Pogoje z ažuriranjem te objave. Vse tovrstne revizije Pogojev so zavezujoče za vas, zato je priporočljivo, da jih preberete pred vsakim nakupom.
Lastnik in upravljavec te strani je družba Hamex d.o.o., ki je ustanovljena na podlagi slovenske zakonodaje in ima svoj sedež v Sloveniji. Po tej strani lahko svobodno brskate in kupujete po vaših željah. Gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže v nekomercialne namene, to je izključno za vašo domačo osebno uporabo, pri tem pa ne smete na noben način spreminjati označb avtorskih pravic, blagovnih znamk in drugih obvestil o lastništvu. Vsebine te strani ne smete kopirati, razmnoževati, poobjavljati, nalagati na mrežo, razpošiljati po pošti, posredovati ali na drug način razširjati v javne ali komercialne namene brez predhodnega pisnega dovoljenja Hamex d.o.o., kar velja tako za besedilo, kakor tudi za slike in avdio ter video vsebine.
Hamex d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe svoje politike varovanja zasebnosti.

2. O VELJAVNI ZAKONODAJI

Ognjemetne izdelke lahko kupujete in uporabljate celo leto.
Prodaja, posest in uporaba izdelkov, katerih glavni efekt je pok (petarde ipd.) je prepovedana!
Ne uporabljajte ognjemetnih izdelkov v strnjenih stanovanjskih naseljih, v zgradbah in vseh zaprtih prostorih, v bližini bolnišnic, domov za ostarele, vrtcev, šol, cerkva, kino dvoran, gledališč, na stadionih, v prevoznih sredstvih in na drugih površinah, kjer so športne in kulturne prireditve, ter na mestih, kjer je naključno zbrano večje število ljudi.
Ognjemetnih izdelkov ne smete uporabljati po 22.00 uri, ker bi s tem kršili javni red in mir.
Prav tako je prepovedana uporaba ognjemetnih izdelkov v naravi, če je razglašena požarna ogroženost.
Strogo se morate držati navodil, ki so na vsakem izdelku, še posebej pa morate upoštevati varnostne odmike do gledalcev in stvari oz. objektov. Več o varnosti lahko preberete tudi na straneh www.hamex.si/varnost .

Splošni pogoji poslovanja so narejeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. V kolikor iz spodaj opisanih pogojev pravice potrošnika niso razumljive ali vidne, veljajo določila v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

3. POSLOVNI PROSTORI

3.1 Ime ponudnika: Hamex d.o.o., sedež družbe Vrhnika, naslov Stara Vrhnika 161.

4. CENE

Vse objavljene cene so informativne.
Vse cene objavljene v cenikih in cene napisane ob naročilu so določene.

4.1  Redna in spletna cena
Redna cena je priporočena cena dobavitelja oz. uvoznika. Spletna cena je cena družbe Hamex d.o.o. in velja v trenutku oddaje naročila. Zaradi narave poslovanja preko spleta se ponudba na spletni strani www.piromarket.com ažurira in pogosto spreminja.

4.2 Posebni pogoji plačila
Za nekatere načine plačila veljajo še naslednji posebni pogoji:

 • v primeru plačila s kreditno kartico mora biti plačnik (podatki v profilu uporabnika) ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne ali kreditne kartice,
 • v primeru plačila s kreditno kartico po oddaji naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen v posebnih primerih, ki jih določi ponudnik.

4.3 Akcijske cene veljajo do 31.12. oz. do odprodaje zalog.

4.4 Veljajo cene, ki jih kupec pred sklenitvijo posla dobi v predračunu.

4.5 Vse cene so navedene v evrih. V ceno je že vračunan 22 % davek na dodano vrednost, razen v cenikih za nadaljnjo prodajo, kjer je posebej izražena cena brez davka na dodano vrednost. Vsi predračuni, računi in ostali dokumenti so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo na ozemlju Republike Slovenije.

4.6 Cene veljajo za skladišče Hamex d.o.o., Stara Vrhnika 161, 1360 Vrhnika

5. NAROČILA

Naročila sprejemamo med delovnim časom po telefonu: 01 7557 775, pisno na elektronski naslov: [email protected] in preko spletne trgovine.

Naročila, poslana pisno, po elektronski pošti in preko spletne trgovine sprejemamo tudi izven delovnega časa 24/7.

Spletna trgovina s pirotehničnimi izdelki in strelivom obratuje samo na ozemlju Republike Slovenije.

6. PONUDBE

Ponudbe izstavljamo na podlagi povpraševanja.

Po preteku veljavnosti ponudbe se lahko na vašo željo veljavnost podaljša, vendar se vnesejo nastale spremembe.

Veljavnost ponudbe: pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene so izražene v evrih in vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Slike objavljene na spletni strani ali v drugih objavah so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

7. NAČIN DOBAVE

Za katerokoli dobavo blaga je potrebno predhodno izvršiti plačilo na žiro račun Hamex d.o.o., razen, če ni s "Pogodbo" drugače določeno.

Ob prevzemu blaga izdamo dobavnico in račun za prejeto blago. S podpisom na dobavnici kupec potrdi prejem blaga. Dokument Račun velja kot dobavnica, v kolikor ga podpiše kupec. 

Dostava s strani Hamex d.o.o. je možna. Stroški se zaračunavajo po vnaprejšnjem dogovoru s stranko. Nevarno blago dostavlja izključno Hamex d.o.o. in le na ozemlju Slovenije.

Osebni prevzem je možen v prodajalni Piromarket (Hamex d.o.o.), Stara Vrhnika 161, Vrhnika, v času odprtja.

Blago se dobavlja zapakirano na riziko pošiljatelja.

Delne dobave so možne v dogovoru s kupcem.

8. NAČIN PLAČILA

 • Plačilo po predračunu ali po ponudbi z bančnim nakazilom na račun družbe Hamex,
 • S plačilno oz. kreditno kartico na prodajnem mestu,
 • S kreditno kartico v spletni trgovini,
 • S PayPal,
 • Po povzetju,
 • Plačilo po prejetem računu;

Plačilo z odlogom, kreditno odplačevanje ali drug način plačila pa le, če je tako določeno s pogodbo.

9. LASTNIŠTVO BLAGA

Vse dobavljeno blago ostane do celotnega plačila last družbe Hamex d.o.o.

10. RAČUNI

Račun se izda na podlagi dobavnice.
Cena blaga na računu velja po ceniku, ki je veljal na dan naročila blaga.
Račun prejme kupec ob prejemu blaga.
Vse dokumente, predračune, pogodbe in račune v enem izvodu pošljemo kupcu v elektronski obliki in/ali na papirju, en izvod na papirju in/ali v računalniški obliki pa se hrani na sedežu družbe Hamex d.o.o. Dostop do dokumentov, hranjenih v družbi Hamex d.o.o., je možen na podlagi dogovora z direktorjem družbe Hamex d.o.o.
Vsi dokumenti, predračuni, pogodbe in računi so napisani v slovenskem jeziku, razen v primeru, ko kupec izrazi željo, da je dokument napisan v tujem jeziku. Pri mednarodnem poslovanju je jezik vseh navedenih dokumentov angleški.

11. PRITOŽBENI POSTOPEK, PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

V primeru kakršne koli pritožbe zaradi izdelka ali zaradi postopka nakupa, vas prosimo, da nam posredujete vašo pritožbo pisno po epošti na naslov [email protected]. Vašo pritožbo bomo evidentirali in nanjo v najkrajšem možnem času odgovorili.

Za odpoved naročila veljajo določila splošnih pogojev in veljavna zakonska določila o vračilu blaga. Za vračilo blaga se uporabljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov, ki določa: 

Pravica do odstopa od pogodbe Potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh odstopi od te pogodbe. Odstopni rok poteče v 14 dneh od dne ko potrošnik pridobi fizično posest na blagu ali jo pridobi namesto potrošnika tretja oseba, ki ni prevoznik in jo v ta namen določi potrošnik. Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti podjetje Hamex d.o.o., Stara Vrhnika 161, 1360 Vrhnika, tel. 01 7557 775, epošta [email protected]o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe (npr. s pismom, poslanim po pošti, ali elektronski pošti). V ta namen lahko potrošnik neobvezno uporabi priloženi vzorčni odstopni obrazec. Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe poslano pred iztekom odstopnega roka od te pogodbe.

Učinki odstopa od pogodbe Če potrošnik odstopi od te pogodbe, mu podjetje brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa prejeta plačila, vključno s stroški dostave (razen dodatnih stroškov zaradi izbire vrste dostave, ki ni cenovno najugodnejša ponujena standardna oblika dostave s strani podjetja). Tako povračilo podjetje izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila potrošnik ne nosi nikakršnih stroškov.

Podjetje lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne pošlje dokaza, da je blago poslal nazaj, odvisno od tega, kateri dogodek se zgodi prej.

Potrošnik blago vrne ali izroči kurirski službi GLS www.dpd.com tako, da pokliče na 01 513 23 00 in naroči prevzem paketa brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva, na katerega je potrošnik obvestil podjetje o odstopu od pogodbe. Rok se upošteva, če potrošnik blago pošlje nazaj pred iztekom 14-dnevnega roka. Neposredne stroške vračila blaga nosi potrošnik. Strošek vračila blaga predvidoma ne presega 7€.

Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe v naslednjih primerih: 

 • pri pogodbah, katerih predmet so blago ali storitve, katerih vrednost je odvisna od dogajanj na finančnih trgih, na katere podjetje nima nobenega vpliva,
 • pri pogodbah, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo

 

Postopek zamenjave in vračila blaga:

V primeru, da je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati prodajalcu v 14 dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Kot odstop od pogodbe se šteje tudi, če potrošnik v 14 dneh po prejemu blaga le-to vrne prodajalcu.

Strošek vračila blaga pri odstopu od pogodbe bremeni potrošnika.

Postopek vračila kupnine: Hamex d.o.o. kupcu, ki odstopi od pogodbe, vrne vsa opravljena plačila. Denar mu vrne takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. 

 

OBRAZEC ZA UVELJAVITEV PRAVICE POTROŠNIKA DO ODSTOPA OD POGODBE (Obr. OP)

 Naslovnik:

HAMEX d.o.o.

Stara Vrhnika 161

1360 Vrhnika

Tel. 01 7557 775

Epošta [email protected]

 

Obveščam vas, da odstopamo od nakupa tega blaga (od pogodbe za prodajo):

 

Številka računa (če je)___________________

 Naročeno dne _________________ in prejeto dne _____________________

Ime potrošnika___________________________________________________

Naslov potrošnika _________________________________________________

Podpis potrošnika ______________________ (samo če se obrazec pošlje v papirni obliki)

 

12. GARANCIJA

13.1 Družba Hamex d.o.o. je dolžna spremljati in ažurno reševati vse zahtevke, ki jih posreduje kupec. 

Rok za popravilo oz. odpravo napake je 45 dni od dneva, ko je dajalec garancije oz. pooblaščeni servis prejel zahtevo za brezplačno popravo okvare in pomanjkljivosti izdelka.

Šele v primeru, če proizvajalec v tem roku ne odpravi napake, mora potrošniku brezplačno nadomestiti izdelek, z enakim novim in brezhibnim izdelkom. 

V primeru, da reklamiranega blaga ni možno zamenjati z enakim (ga ni več na zalogi ali ni več dobavljiv), se po skupnem dogovoru zamenja za blago, ki vrednostno in kvalitetno ustreza reklamiranemu. Skrajni rok za rešitev reklamacije je 45 dni.

13.2 Garancijska popravila ali zamenjave se vršijo pri dobavitelju, kamor mora kupec dostaviti ali poslati reklamirano blago na svoje stroške. Stroške materiala, nadomestnih delov, dela, prevoza in vse stroške, ki nastanejo pri odpravljanju okvar oz. pri nadomestitvi izdelka z novim na podlagi garancije, nosi ponudnik. 

13.3 Če ponudnik uniči ali izgubi proizvod, ki mu je bil dan v popravilo, vzdrževanje ali dodelavo, je dolžno potrošniku po njegovi izbiri izročiti v osmih dneh nov enak proizvod ali mu takoj plačati odškodnino v višini drobnoprodajne cene novega proizvoda.

 

13. ODGOVORNOST ZA STVARNE NAPAKE

Ponudnik mora potrošniku izročiti blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne napake svoje izpolnitve.

Napaka je stvarna:

 1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
 2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
 3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
 4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita.

Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.

Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči osebno, o čemer mu prodajalec mora izdati potrdilo, ali ga pošlje v prodajalno, kjer je bila stvar kupljena, ali pa zastopniku prodajalca, s katerim je sklenil pogodbo.

Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.

Če je predmet pogodbe med prodajalcem in potrošnikom rabljena stvar, ne odgovarja prodajalec za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mine leto dni, odkar je bila stvar izročena.

Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku šest mesecev od izročitve.

Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki, ima pravico od prodajalca zahtevati, da:

-   odpravi napako na blagu ali

-   vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali

-   blago z napako zamenja z novim brezhibnim blagom ali

-   vrne plačani znesek.

V vsakem primeru ima potrošnik tudi pravico, da od prodajalca zahteva povrnitev škode, zlasti pa povračilo stroškov materiala, nadomestnih delov, dela, prenosa in prevoza izdelkov, ki nastanejo zaradi izpolnitve obveznosti iz prejšnjega odstavka tega člena.

Pravice potrošnika iz prvega odstavka ugasnejo s potekom dveh let od dneva, ko je o stvarni napaki obvestil prodajalca.

Z nobenim pogodbenim določilom ni mogoče omejiti ali izključiti prodajalčeve odgovornosti za stvarne napake, kot je določena z zakonom o varstvu potrošnika. Pogodbeno določilo, ki temu nasprotuje, je nično.

Potrošnik ima pravico, če je bila storitev opravljena nepravilno, od izvajalca storitve zahtevati, da:

-   odpravi pomanjkljivosti pri opravljeni storitvi ali

-   vrne del plačanega zneska v sorazmerju s pomanjkljivostjo pri opravljeni storitvi ali

-   ponovno opravi storitev ali

-   vrne plačani znesek.

Če obstoj napake na blagu oziroma nepravilnost pri opravljeni storitvi ni sporna, bomo čimprej, vendar najpozneje v roku osmih dni ugodili vaši zahtevi. Prav tako bomo na vašo zahtevo pisno odgovorili najpozneje v osmih dneh po prejemu zahteve, če je obstoj napake na blagu oziroma nepravilnost pri opravljeni storitvi sporna.

14. STAROSTNE OMEJITVE

Ker je po zakonu določena starostna omejitev uporabe in nakupa ognjemetnih izdelkov, lahko blago v trgovini Piromarket.com naročajo oz. kupujejo samo polnoletne osebe. V vašo izjavo o polnoletnosti se lahko prepričamo samo tako, da imate v lasti kreditno kartico ali tako, da se ob prejemu pošiljke identificirate z osebnim dokumentom, ki dokazuje vašo starost. 

15. OSTALO

Varnost posredovanja podatkov in politika varovanja osebnih podatkov:
Podatki, ki jih kupec posreduje družbi Hamex d.o.o., se bodo uporabljali izključno za interno uporabo in ne bodo posredovani tretji osebi ali drugemu podjetju, razen s privoljenjem kupca. Elektronski naslovi se ne bodo uporabili za razpošiljanje “spama”, za prejemanje obvestil o novostih pa samo v dogovoru s kupcem.

Za poslovanje s poslovnimi partnerji in strankami veljajo izključno pogoji navedeni v "Splošnih pogojih poslovanja", razen če v "Pogodbi" ni drugače določeno. Drugačni dogovori brez pisnega dokumenta ne morejo biti veljavni.

Vsak poslovni partner oz. kupec na zahtevo prejme kopijo "Splošnih pogojev poslovanja" v pisni obliki, sicer pa so pogoji objavljeni na spletni strani www.hamex.si. Poslovni partner lahko vedno zahteva novo kopijo. Izgovora, da ne pozna "Splošnih pogojev poslovanja ", ne upoštevamo.

Nesoglasja ali spore nastale med potrošnikom in podjetjem, bosta partnerja reševala sporazumno. Po Zakonu o izvensodnem reševanju sporov (Ur.L. RS 81/95) ima potrošnik pravico, da se pred sodnim sporom prostovoljno odloči, da vloži pobudo za začetek postopka pri izvajalcu IRPS (izvensodno reševanje potrošniških sporov), ponudnik pa se prostovoljno odloči, ali bo sodeloval v postopku. Potrošnik se z vložitvijo pobude za začetek postopka IRPS ne odpoveduje pravici do upravnega in sodnega varstva. Postopek je za potrošnika brezplačen, razen pristojbine izvajalca IRPS, ki ne presega 20€. Potrošnik nosi stroške svojega pooblaščenca ali tretje osebe, če jo ima, ter stroške izvedenskega mnenja ki ga potrošnik zahteva, če izvajalec IRPS oceni, da je mogoče rešiti spor tudi brez njega. Ponudnik se zavezuje, da sprejema odločbo izvajalca IRPS kot zavezujočo. V primeru, da potrošnik ne vloži pobude za IRPS ali pa da se ponudnik ne odloči da bo sodeloval v IRPS, je pristojno sodišče na Vrhniki.

“Splošni pogoji poslovanja” stopijo v veljavo takoj po prejemu oz. objavi na spletni strani www.hamex.si
Za informacije v zvezi z vašim naročilom in njegovo dostavo nas lahko pokličete tudi na telefonsko številko 01 7557 775 od ponedeljka do petka od 8. do 15.30 ure, ali nam pošljete e-pošto na [email protected]

Vaše komentarje z veseljem sprejemamo na [email protected]

16. POSEBNA PONUDBA SPLETNE TRGOVINE

Vrednost dostave in pakiranja za področje Slovenije znaša 5,95€.

DOSTAVA NAROČIL NAD 50€ JE BREZPLAČNA!

POZOR: ČE PLAČILO OPRAVITE VNAPREJ (PayPal, kreditna oz. debetna kartica, predračun) VAM PODARIMO ČUDEŽNE SVEČKE 25CM (10)!!! Izdelek bomo dodali v vašo košarico po prejetem plačilu (Velja samo za vrednost naročila nad 50€).

POZOR: ZA NAROČILA PIROTEHNIČNIH IZDELKOV V VREDNOSTI NAD 100€ BREZPLAČNO PREJMETE OGNJEMETNO BATERIJO Saturn 100 Missiles 100sh!!! (Ne velja za Great show set in Piromanija set).