PROSIMO VAS, DA TUDI NAROČILA Z LASTNIM PREVZEMOM PLAČATE S KARTICO ALI PREKO PAYPAL-a, DA PREVZEM BLAGA, GLEDE NA PRIPOROČILA NIJZ, TEČE BREZ STIKA.

POSTOPEK NAKUPA V SPLETNI TRGOVINI

Postopek naročanja oz. zaporedje korakov, ki peljejo do sklenitve pogodbe:

V glavnem meniju izberete željeno skupino izdelkov:

GD5HlUHk-RwZ1SsGS5IAY0RGYnfCpGOv4xoX0Y2o

V željeni skupini izberite želen izdelek:

x39ZEXsWVrgiKZrlX4ok_YyKXwoYJG7Pu-ZhUx1Q

V polju zaloga je navedena količina izdelkov, ki je na zalogi pri ponudniku. S klikom na gumb »V VOZIČEK« ste dodali en kos želenega izdelka v nakupovalni voziček.

Če želite kupiti več enakih izdelkov, lahko kliknete v polje podrobnosti in v polje količina vpišete število želenih kosov istega izdelka. Na tej strani se nahajajo tudi opis izdelka, morda video efekta, pri strelivu balistični podatki…

HRA6lef9MMEQIG8nwOvFWTLW2Kl4k7bFEZ3csDtP

Po kliku na gumb »V VOZIČEK« se vam prikaže okno, ki potrjuje, da ste izdelek dali v nakupovalni voziček.

giL6pqSPnJcpaMFVyWhUvOz5tzkC9vAtiF8uwHR2

Lahko nadaljujete z nakupovanjem, lahko pa zaključite nakupovanje in greste direktno na blagajno.

PDtSz9zTN9pvCzs22IMe7Al8JXnBtAdKEbF0XzZK

Na blagajni vas opozorimo, da si z malenkost višjim nakupom lahko zagotovite brezplačno dostavo. Lahko se vrnete nazaj na nakupovanje, lahko pa zaključite nakup in se kljub opozorilu odpravite na blagajno.

V naslednjem koraku vnesete svoj naslov. Obrazec vas opozori katera polja so nujna. Prosimo uporabljajte velike Začetnice in ustrezne šumnike čšž v vašem imenu in naslovu. Vaša mobilna številka ni nujna, vendar vas prosimo, da jo zaradi enostavnejše dostave vseeno vpišete. Če želite, da kupljene izdelke dostavimo na drug naslov, ker so izdelki npr. namenjeni za obdaritev, razkljukajte polje »Uporabite isti naslov za izstavitev računa« in v polju »posodobi« želeni naslov za dostavo vpišite pod »vaš naslov za dostavo«. Dodajte tudi morebitne opombe in navodila, kot npr. kdaj želite dostavo, ali vas prej pokličemo…

KbDkRNF6KnUQJ7ibsFslR-A2VHqvJ9giEE4OBrdD

S klikom na polje »nadaljuj na blagajno« izberete še način dostave. Možen je brezplačen prevzem na naslovu našega podjetja, ali pa dostava paketa v režiji Hamex d.o.o.. Dostava na izbrani naslov je lahko brezplačna, če vrednost nakupa znaša vsaj 50€, sicer se dostava plača v višini 6,10€. Da lahko nadaljujete s postopkom naročila morate odkljukati obe polji. Preden odkljukate polje, da sprejemate naše pogoje poslovanja si jih preberite. Preberete jih tako, da enostavno kliknete na link.

Kadarkoli se seveda lahko vrnete nazaj na nakupovanje. Če kliknete »nadaljuj na blagajno« pridete na zadnji korak, kjer izberete način plačila:

eWRFM9n3FHCKYyEVls7vPhSnhwDU2Mlmn_FcsRW4

Če izberete način plačila »plačilo z bančnim nakazilom, plačilo s kreditno kartico ali plačilo preko PayPal-a vam podarimo izdelek fontana Rio, ki vam ga bomo na naročilo dodali naknadno. V obkroženem polju se nahaja višina vašega nakupa in navodilo, da morate svoj nakup potrditi s pritiskom na gumb »Potrjujem naročilo«.

qgijFUmyfRWfvZxLeGKOp7TLkzVNS07IjV60LcSB

Po kliku na gumb »Potrjujem naročilo« se pokaže obvestilo, da je naročilo zaključeno.

IQePyHHTJU-dOLZyrBFa0kzjlxQMliYDkbyFBG89

Na vaše elektronski naslov boste dobili povzetek naročila. S klikom na gumb »spremljaj svoje naročilo« lahko kadar koli preverite status vašega naročila. prvi status je v pripravi, zadnji status je odpremljeno.

Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne.  Če je dobavni rok daljši od običajnega (3 dni) lahko ponudnik pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Prav tako lahko ponudnik pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko zaradi preverjanja podatkov. 

Če je naročilo zaključeno do 14.00h, se blago odpošlje še isti delovni dan. V kolikor kupec izbere osebni prevzem, je le ta možen vsak delovnik do 15:30. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi ali pritožbe.